Om oss

Velkommen til Branninfo

Vi tilbyr markedets mest prisgunstige smarte alarmløsninger Smart Boligalarm uten abonnement – direkte varsling på mobilen ved brann, varmeutvikling, vannlekkasje og innbrudd

Vårt hovedfokus er Smart Brannsikkerhet og trygge sikkerhetsprodukter til hjemmet.

Du velger den startpakken som passer ditt hjem og dine behov best. Installeringen gjør du selv. Det er enkelt å sette opp, men skulle du ha behov for teknisk hjelp, er det helt gratis via telefon, chat eller e-post: kundeservice@branninfo.no

Med Smart Varsling får du full oversikt over sikkerheten i hjemmet ditt og beholder kontrollen selv. Her i nettbutikken finner du Smartpakker som kan tilpasses deg og dine behov. Vi hjelper deg med å finne en løsning som passer deg best.

Du finner også andre, trygge brann og sikkerhetsprodukter til hjemmet ditt i nettbutikken.

Når du handler hos oss sendes varene med Bring, klimanøytral servicepakke. Dette tar normalt fra 1-4 virkedager, avhengig av din adresse. Du vil motta en melding på SMS med henteinformasjon når varene ankommer ditt utleveringssted.

Faktura med tre ukes betalingsfrist medfølger i forsendelsen.

Branninfo.no er representert i sosiale medier. Følg gjerne oss gjerne på Facebook, der oppdaterer vi kontinuerlig med nyheter, tilbud og annen relevant informasjon. Vi er også representert på Instagram og vi har vår egen kanal på YouTube . Ved å klikke på de blå lenkene, kommer du direkte inn på våre sosiale kanaler.

Branninfo.no eies av Infonor as. Det er et solid brannvernselskap som har eksistert siden 1996.

Siden oppstarten, har det blitt opparbeidet en solid kompetanse på brann og sikkerhetsprodukter. Infonor har utrustet over 160000 hjem rundt omkring i landet med røykvarslere.

I tillegg til kjente merkevarer, tilbys også et eget merke med kvalitetsprodukter innen brannvarsling.

Har du spørsmål om noen av våre produkter, eller hva slags sikring som kan være hensiktsmessig for ditt hus?

Ta gjerne kontakt med vår kundeserviceavdeling. Her får du hjelp til å finne den løsningen som passer best til deg og ditt hjem: 21 53 21 54

Kundeservice og teknisk hjelp er åpent mellom 09-21 på hverdager (stengt i helger).

Våre konsulenter kan hjelpe til med råd og veiledning slik at du velger riktige produkter for sikring av ditt hjem.

Vår oppgave er å sørge for at alle skal kunne føle seg trygge i sitt eget hjem. Vi tar vare på sikkerheten i hjemmet ditt.